Aligatorske Makaze

Aligatorske makaze Gavial su pravi izbor za svaki otpad. Napravljene sa idejom da lako i efikasno reše razdvajanje materijala. Istovremeno velikim silama sečenja osiguravaju jednostavno i brzo presecanje otpada od gvožđa i drugog metala. Savremena prerada metalnog otpada zahteva da se priprema materijala obavlja sa niskim troškovima, uz preradu većih količina. Ove makaze to omogućavaju. Bez dileme, gde je metalni otpad, tu su aligatorske makaze Gavial.

Znajući šta kupci očekuju da prerade našim makazama napravili smo ih robusne i lake za rad. Robusnost im donosi da mogu da prerade kako tanke limove i automobilsku limovinu, tako i pune profile, cevi i šipke. Održavanje makaza je minimalno, a podešavanja su brza i jednostavna. Sa dva režima rada (nožna pedala i automatski) obezbeđuje se otpimalna upotreba makaza u zavisnosti od materijala.

Ništa ne sme da se prepusti slučaju, pogotovo bezbednost pri radu. Zato su Gavial makaze napravljene u skladu sa važećim standardima. Posle opsežnih ispitivanja to je i potvrđeno dobijanjem CE sertifikata. Makaze Gavial se proizvode u Srbiji ali se prodaju na tržištu Evropske unije, pored tržišta bivše Jugoslavije na kojem su već dobro poznate.